dilluns, 27 d’agost del 2012

Una nova proposta musical: Polifonia tradicional

El mes d'agost, vam tenir la sort que en Marçal va passar uns dies a Maçaners i en la seva estada, ens va permetre tastar el cant improvisat i també la polifonia tradicional. Vam descobrir que és molt bonic i atractiu cantar cançó tradicional utilitzant les mateixes harmonies que es feien servir per cantar cada peça.
D'aquí en sorgí la proposta de fer, el mateix dia que es faci el taller d'acordió una estona de cançó. Aquesta activitat no requereix coneixements musicals, només una mica de memòria i ganes de cantar i pot ser una activitat de grup que interessi a la gent de maçaners o d'altres pobles de la vall que tinguin ganes de cantar i que no participin en el taller d'acordió.

Per tal que us feu càrrec de què estem parlant, us adjuntem un vídeo de mostra d'una cançó que interpreta en Marçal en l'espectacle "Anem de Festes" i un altre d'una de les cantades que vam fer a Maçaners el mes d'agost.

Si hi esteu interessats, si us plau,introduïu el vostre nom en la graella, a la que podreu accedir a través del següent enllaç:

ESTIC INTERESSAT/DA EN PARTICIPAR EN EL TALLER DE POLIFONIA TRADICIONAL

Una mostra de polifonia de l'espectacle Anem de festes

Una mostra d'una estona de cant a Maçaners

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada