dimecres, 15 d’agost del 2012

Crònica del taller d'agost

El dissabte 11 d'agost ens trobarem per reprendre les sessions del taller, després d'haver fet el "final de curs" del taller amb l'actuació dels alumnes del taller, a la Trobada d'acordionistes de Maçaners.
El grup 1 treballà el Ballet de Déu. Després del treball fet, en Marçal va considerar que aquest grup ja passa al segon nivell, per això, en la sessió de setembre, podrem obrir un nou grup d'iniciació. Així, tindrem un nou grup 1 d'iniciació, amb persones que vulguin començar a tocar l'acordió; dos grups de nivell dos i el grup de nivell 3.
El grup 2 va treballar la primera part de la Polka d'Ours. Es tracta també d'un pas endavant, des del punt de vista tècnic, perquè és una peça que convé tocar-la creuant (utilitzant algunes tecles de la fila de dins i unes altres de la fila de fora).
En Marçal comentà que és molt important portar aquestes melodies ben apreses per l'edició del taller de setembre perquè això  permetrà treballar l'acompanyament.
El grup 3 va treballar l'acompanyament de les corrandes, tant amb la mà dreta com amb la mà esquerra i s'inicià en el cant improvisat de corrandes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada