dilluns, 24 de setembre del 2012

Crònica del taller de setembre

El diumenge 23 de setembre ens trobàrem a la plaça per fer les sessions del taller del mes de setembre. Tot i que el taller no s'atura, perquè hi ha sessió tots els mesos de l'any, podem considerar que ahir començàrem un nou curs.
El nou curs ens ha portat noves incorporacions al taller. L'Edgar de Cal Fantasia de Saldes s'hi ha incorporat i també la Roser del Refugi Estasen.
El nou grup 1 ha treballat la modista de Balaguer. L'Edgar que encara no està a cap grup ha treballat la Polca Piquée.
Els del grup 2.1 han treballat la segona part del Ballet de Déu que començaren en la sessió del mes d'agost. Els membres del grup 2.2 han fet els deures i s'ha comprovat que saben prou bé la melodia de la Polca d'Ours. Van estar una bona estona treballant l'acompanyament d'aquesta peça. L'objectiu és que per la sessió d'octubre l'hagin estudiat bé.
Els del grup 3 van estar una bona estona valorant quines coses els agradaria treballar en el futur. Es va parlar de treballar el compàs de 5, també introduïr-se en la música colombiana i en la rumba. Finalment optàrem per treballar la Polca d'Olt. Aquesta peça té la particularitat que té un "rebot" que és nou per als membres del grup i que cal estudiar.
La Jornada va tenir més novetats. Es va inaugurar el taller de polifonia tradicional. Es va fer a la tarda, havent dinat. Properament un nou post explicarà el treball fet en aquest taller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada