diumenge, 3 de novembre del 2013

Crònica del taller d'octubre

El dissabte 26 d'octubre ens retrobàrem al local de Maçaners per fer el taller del mes d'octubre. Tots amb moltes ganes perquè feia molt de temps que no ens reuniem, ja que el setembre ens vam trobar en la primera quinzena i la següent trobada ha estat a final d'octubre. Un temps esplèndid que va permetre que algun grup fes la classe a la plaça.
Cal dir que l'afecció a l'acordió és tan ferma que tot i ser el dia del partit del Barça contra el Madrid tots vam preferir assistir al taller que anar a Cal Tahona a mirar el partit.
La sessió va començar amb el jovent del grup 2.1 que va deixar enllestida la Polca d'Ours.
El grup 1 va treballar el Xotis del Jaumet Xic. Trobareu la partitura en un altre post del blog.
El grup d'iniciació va començar a treballar el Vals de l'Olivaire i el grup 2.2 va començar a aprendre Les Fonts del Segre.  El grup 3 va treballar una polca del Ball de Gitanes.
En aquesta edició del taller es van incorporar al grup la Teresa i la Montserrat de Gósol. Benvingudes! És un goig veure com el grup va creixent. També hem de dir que la Irene de Sisquer es va acomiadar perquè en aquests moments no tenia possibilitat de continuar.
Com en altres ocasions, una estona de descans i havent sopat, la Banda del Taller va fer una estona d'assaig. Va ser una estona molt distreta i cada vegada sona millor!
També hem d'agrair el bonic gest de la comissió de la festa major de Maçaners i l'Associació d'Amics de l'Acordió de Maçaners que han comprat una estufa per tal que no tinguem tant de fred en les sessions del taller que fem a l'hivern. En nom de tots els participants del taller moltes gràcies a ambdues associacions.

Fins al taller de novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada