diumenge, 31 de març de 2013

Crònica del taller de Març

El dissabte 30 de març celebràrem la sessió mensual del taller. En aquesta ocasió la participació fou molt nombrosa. Hi ajudà el fet de fer el taller en el pont de Setmana Santa i també el clima més suau.
En aquesta ocasió la distribuició dels grups de treball fou especial perquè vam intentar fer compatible el taller amb la reunió de l'ANC convocada a Saldes, amb les Caramelles i també amb la vetlla pasqual.
Per això inciàrem la feina amb el grup 2.1 que continuà treballant el Xotis d'en Jaumet Xic. Tot seguit va entrar en acció el grup 2.1 que comença a treballar una Havanera molt bonica de l'Eliseu Parra. En aquest grup hi haguéren novetats: l'acordió nou de la Laia de Cal Sacuta i la incorporació d'en Seidou.
Després va arribar el torn del grup 1 que va treballar la Modista de Balaguer. En aquest grup també hi hagué una novetat: l'acordió nou de la Ramona!
El grup 3 també va tenir una estrena. La Cristina va estrenar un acordió preciós, després d'una llarga espera. Però les estrenes no acabaren aquí, en Joan Sacuta també estrenà nou instrument!. En aquesta sessió es treballà Neska Zaharrak, una peça del País Basc molt coneguda.
Finalitzà el taller amb el treball del grup 0 que estan encara familiaritzant-se amb l'instrument.
Ah! i com veieu a la foto també s'hi incorporaren les nines de l'Ona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada