diumenge, 18 de novembre del 2012

Crònica del taller del mes de Novembre

El dissabte 17, a les 4 de la tarda amb temps plujós i boira baixa, els intrèpids acordionistes de Maçaners ens trobàrem al local per fer les esperades classes d'acordió.
Els membres del grup 2.1, continuaren treballant el Ballet de Déu. Vam dividir el grup en dos subgrups, els que fan més dies que treballaven la peça van acabar de muntar-la. El segon subgrup composat per En Dionís, la Laia de Cal Puixic, la Ramona de Cal Pubill  i la Núria del Sull, consolidaren la melodia de la primera part del Ballet de Déu, van fer un repàs del teclat de l'acordió i dels acords. També van treballar la Polca Piquée.
El grup 2.2 va acabar la Polca d'Ours. Tant el grup 2.1, com el 2.2 en el taller de desembre començaran l'estudi d'un nou tema.
La gran notícia del grup 3 era el nou acordió de la Cristina. Una vegada  vist el bonic que és i el bé que sona, es va continuar treballant el ritme de rumba. Van dedicar molta estona a perfeccionar el treball de la mà dreta i de la mà esquerra. Vegeu els vídeos en l'apartat de material per poder practicar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada