diumenge, 11 de març de 2012

Crònica del taller de Març

El dia 11 de març, ens hem trobat de nou per fer la sessió del taller corresponent a aquest mes. Malgrat la secada, no veiem gens de neu a les muntayes i l'herba dels camps és morta pel fred i la manca d'aigua, hem tingut un dia esplèndid. Amb un sol que ens ha permès fer el taller a la plaça.
En aquesta sessió la participació no ha estat molt nombrosa, però ha permès fer un treball de fons, de picar pedra amb tots els grups. El primer grup ha acabat de repassar la melodia del Vals de l'Olivaire i han treballat de manera molt individualitzada per ajudar a tocar la peça amb les dues mans: la melodia i l'acompanyament. El  grup dos ha fet una feina semblant amb la Marxa del Baridà. Tot plegat fa possible que el proper dia els membres del primer i segon grup ja tinguin la peça muntada i puguin començar una cançó nova. Els del grup dos començaran a estudiar un clàssic del repertori: El Gall Negre.
Els del tercer grup han comprovat que tothom tenia treballada la primera part del Ball Pla i, tot seguit, en Marçal ha donat consignes per tocar com cal la segona part de la peça. Per al proper dia cal portar la segona part amb l'acompanyament. Pengem la partitura per facilitar la feina. En Marçal ha posat uns exercicis d'escales per als membres del tercer grup que els ajudaran a treballar millor la cançó del proper dia: L'estaca!
Doncs vinga, a estudiar força, a veure si a l'abril podem portar tota la feina feta.

1 comentari:

  1. Gracies Joan i Marçal! Prenem nota dels deures i els farem pel taller d'abril.Ens ha sabut molt greu no poder ser-hi!

    ResponElimina