divendres, 22 de novembre del 2013

Oberta la graella per determinar la data del taller de desembre

Si tens ganes de participar en el taller d'acordió de Maçaners a través de l'enllaç que trobaràs més avall pots introduir els dies que et van més bé per fer el taller.

Tancarem la graella el dia 2 de desembre. A partir d'aquesta data enviarem un correu a tots els inscrits confirmant el dia i hora del taller.

Si et cal més informació escriu a calbetes@gmail.com

ACCÉS A LA GRAELLA

dilluns, 4 de novembre del 2013

diumenge, 3 de novembre del 2013

Galop del ball de gitanes de Sant Celoni

Us oferim el vídeo de la Galop del Ball de Gitanes de Sant Celoni
Properament penjarem la partitura!


Oberta la graella per determinar la data del taller de Novembre

Si tens interès en participar en el taller d'acordió de Maçaners del mes de Novembre, pots accedir a la graella que hem obert per determinar la data.

Hi pots accedir a través de l'enllaç que trobaràs tot seguit....

Graella del mes de novembre

Tanquem la graella el dia 5 de novembre!

Les Fonts del Segre

No vam enregistrar vídeo de les Fonts del Segre. El que trobareu aquí, no està tocat exactament igual que com està escrit a la partitura....

Però per anar treballant pot anar bé. Al proper taller enregistrarem un vídeo que  ens ajudarà més...

Les fonts del Segre

Us adjuntem la partitura de Les Fonts del Segre

Les fonts del Segre en PDF


Xotis del Jaume Xic

Us adjuntem la fotografia de la pissarra amb les notes per tocar-la....


També adjuntem la partitura....

Xotis del Jaumet Xic en PDF

El Vals de l'Olivaire

Tant la partitura com el vídeo del Vals de l'Olivaire els trobareu en el blog en un post del Febrer de 2012.
Per accedir-hi podeu clicar a la columna de la dreta del blog l'any 2012 en el mes de febrer i trobareu aquest material.

Bona Feina!



Crònica del taller d'octubre

El dissabte 26 d'octubre ens retrobàrem al local de Maçaners per fer el taller del mes d'octubre. Tots amb moltes ganes perquè feia molt de temps que no ens reuniem, ja que el setembre ens vam trobar en la primera quinzena i la següent trobada ha estat a final d'octubre. Un temps esplèndid que va permetre que algun grup fes la classe a la plaça.
Cal dir que l'afecció a l'acordió és tan ferma que tot i ser el dia del partit del Barça contra el Madrid tots vam preferir assistir al taller que anar a Cal Tahona a mirar el partit.
La sessió va començar amb el jovent del grup 2.1 que va deixar enllestida la Polca d'Ours.
El grup 1 va treballar el Xotis del Jaumet Xic. Trobareu la partitura en un altre post del blog.
El grup d'iniciació va començar a treballar el Vals de l'Olivaire i el grup 2.2 va començar a aprendre Les Fonts del Segre.  El grup 3 va treballar una polca del Ball de Gitanes.
En aquesta edició del taller es van incorporar al grup la Teresa i la Montserrat de Gósol. Benvingudes! És un goig veure com el grup va creixent. També hem de dir que la Irene de Sisquer es va acomiadar perquè en aquests moments no tenia possibilitat de continuar.
Com en altres ocasions, una estona de descans i havent sopat, la Banda del Taller va fer una estona d'assaig. Va ser una estona molt distreta i cada vegada sona millor!
També hem d'agrair el bonic gest de la comissió de la festa major de Maçaners i l'Associació d'Amics de l'Acordió de Maçaners que han comprat una estufa per tal que no tinguem tant de fred en les sessions del taller que fem a l'hivern. En nom de tots els participants del taller moltes gràcies a ambdues associacions.

Fins al taller de novembre