dimarts, 21 de febrer del 2012

Ja tenim data per al taller de Març!

Benvolgut/da, ja tenim data per al taller de març. Serà el diumenge dia 11 de març d'11 a 2 del migdia. Malgrat que en aquesta ocasió no tenim altres dates alternatives, convé entrar a l'enllaç que trobaràs al peu de l'escrit per veure qui hi podrà assistir i organitzar el millor possible els grups.
Tanquem la graella el dia 5 de març.

Accés a la graella

diumenge, 19 de febrer del 2012

Videos del treball del grup 3 del taller de febrer

Adjuntem els dos vídeos de l'exercici que hem de portar treballat per al proper dia i també un vídeo de l'acompanyament del Ball pla, si el volem tocar a la manera moderna.

Exercici línia 1
Exercici línia 2
Acompanyament del Ball Pla

Vídeo del Vals de l'Olivaire

Aquí teniu el vídeo del Vals de l'Olivaire....


Partitura del vals de l'Olivaire

Adjuntem la partitura del Vals de l'Olivaire....

Cal tocar-la amb la fila de fora.



Partitura del Vals de l'Olivaire en pdf

La trobada de febrer...

El diumenge 19 de febrer, a les 11, amb moltes cases del poble sense aigua per la fredorada de primers de mes i moltes teulades a can pistraus per les fortes ventades de nord, ens hem tornat a trobar per fer l'edició de febrer del taller.
El primer grup ha començat a treballar el Vals de l'Olivaire. Trobareu la partitura i el vídeo per poder-la repassar a casa.
El segon grup ha acabat la Marxa del Baridà. En la propera sessió del taller treballaran una cançó nova.
El tercer grup ha fet un exercici per muntar una peça nova... per estudiar-ho, mireu l'apartat dels vídeos i hi trobarreu les dues línies que cal aprendre. També hem treballat el Ball pla endimoniat, composat per en Marçal. Ja tenim la melodia de la primera part (fins al segon 25 del vídeo). Per al proper dia, hem quedat que la portaríem amb l'acompanyament. Podeu consultar un vídeo per aprendre l'acompanyament de Ball pla modern. Com que és complicat, hem quedat que, de moment l'acompanyarem amb un 3/4.
Una bona notícia: s'ha afegit a aquest grup la Maria del Agua que ens ha conegut a través del blog.
Doncs ara ja tenim feina fins a la propera sessió del taller del mes de març.