dimecres, 31 d’agost del 2011

Partitura de la masurca de la parella

El grup de les faixes ha comença a treballar la Masurca de la parella de la Guida Sallarès

dilluns, 29 d’agost del 2011

Segona sessió del taller

1r grup debutants

El diumenge 28 d'agost es va celebrar la segona sessió del taller d'acordió. En aquesta ocasió hi va haver nombrosa participació de debutants, tants que es va decidir subdividir els participants en tres grups, de manera que es van formar dos grups de debutants i un tercer grup d'iniciats. Això va facilitar el treball del nostre mestre, a la vegada que va fer possible que tots els participants tinguessin un acordió per practicar i no l'havien de compartir amb un company o companya del taller.

Ara l'objectiu és que els grups es vagin estabilitzant i poder realitzar una sessió del taller cada mes.

Els dos grups de debutants van treballar la melodia i l'acompanyament de la primera part de la masurca "La Modista de Balaguer". L'objectiu per al proper dia serà aprendre'n la segona part i, fins i tot, els més atrevits ajuntar la melodia i l'acompanyament.

2n grup de debutants
El segon grup d'iniciació, composat per participants més grans, va tenir l'oportunitat de veure l'Anatomia de l'acordió. En  Marçal va desmuntar un instrument i va explicar als assitents que l'acordió és molt semblant a una harmònica. Va explicar que, de fet, l'instrument es va crear per fer possible que els músics que tocaven l'harmònica, poguessin cantar al mateix temps.

El grup d'iniciats va treballar la Masurca de la parella, composada per la Guida Sellarès.  Van tenir temps d'aprendre la melodia. Així en la propera sessió treballaran l'acompanyament.

dimarts, 16 d’agost del 2011

Atenció: canvi de data del taller d'agost!

La sessió del taller d'agost es farà el dia 28 d'agost, diumenge, a les 11 del matí, en lloc del divendres 26 com havíem anunciat inicialment.
Esperem trobarnos-hi!